februari 18, 2020

Beoordelingen

“Ik heb onlangs bij Damiaan twee maal een hypnose sessie ondergaan omdat ik het gevoel had dat ik mijzelf intern te veel druk op legde omtrent bepaalde keuzes en gebeurtenissen in het leven. Ik was op zoek naar handvatten voor meer innerlijke rust en bewustwording.

Bij Damiaan heb ik mij op mijn gemak en gehoord gevoeld. Damiaan neemt alle tijd voor de sessie en het voor- en nabespreken van dat wat er op het moment gebeurt, wat jouw lichaam jou vertelt. Tot slot kreeg ik na een fijn gesprek tools mee om mee aan de slag te gaan om de interne rust gedurende de dag te bewaren. Ik zou therapie bij Damiaan zeker aanraden.”

Kim

———————————————————————————————————————————-

De sessie bij Damiaan was voor mij een eerste kennismaking met hypnose. Hoewel ik het best spannend vond om de controle los te laten, gaf Damiaan mij een veilige omgeving om te kijken wat zich aandiende.
Damiaan gaf mij de ruimte om mijn verhaal te doen en alles er te laten zijn.
Zijn begeleiding naar de andere staat van zijn was heel prettig. 
Hij was er als ankerpunt en toch op de achtergrond zodat ik mij precies kon verbinden met de opkomende beelden. Ik vond het een hele bijzondere reis!
Daarna heeft het zich mogen integreren in mijn dagelijkse leven. Ik was op moment van de sessie in een vrij heftig transformatieproces en de sessie heeft hier een mooie bijdrage aan geleverd. De beelden over mijn plek in het gezin en hoe ik het beleefd heb om in op te groeien, waren ook een aantal puzzelstukken die ik nog niet kon plaatsen.
En nu wel. Met name ook de acceptatie dat ik zo heb mogen zijn en de andere familieleden ook.
Damiaans rustige aard tijdens de sessie was super fijn! 


groetjes Daniƫlle

———————————————————————————————————————————–


Ik vond het erg spannend om in hypnose te gaan aangezien ik niet wist wat mij te wachten stond. Daarom had Damiaan eerst een techniek toegepast waarvoor je niet gelijk helemaal in hypnose hoeft maar die wel heel effectief is. Daarna heeft hij het hypnoseproces heel goed uitgelegd en mij vertrouwen gegeven om me over te kunnen geven aan de hypnose. Ik ben heel bij dat ik onder hypnose gegaan ben aangezien ik nu niet meer het gevoel heb dat ik altijd iedereen moet pleasen.  

Damiaan heeft een techniek toegepast die de symbolenreis heet. Ik heb hieruit geleerd dat ik aan mijzelf moet denken en lief voor mijzelf moet zijn. Ik ben letterlijk niet diegene die voor andere mensen hun paardenkar moet trekken. Ik zal mensen altijd helpen en er voor ze zijn maar niet van hun probleem mijn probleem maken en het voor ze proberen op te lossen. Dit gaat ten koste van mijzelf. Het mooie van deze techniek is niet alleen dat het inzicht geeft maar ook gelijk je onderbewuste verandert en je minder de neiging hebt om dit te gaan doen. Ik heb de sessie als intens inzichtelijk en zeer positief ervaren. Ik vind Damiaan een warm persoon en ik had het gevoel dat ik alles tegen hem kon zeggen. 

Roxanne 

———————————————————————————————————————————–

Ik heb een heel bijzondere hypnosesessie gehad bij Damiaan! Ik heb bij hem aangeklopt omdat ik heel veel last had van spierspanning in mijn lijf en latente hyperventilatie. Tijdens de sessie heb ik inzichten gekregen waarom mijn spieren zich steeds onbewust aanspanden en mijn lichaam veel stres ervaarde. Ook heb ik handvatten gekregen hoe ik hier verandering in kan brengen. Ik heb meer zelfinzicht gekregen en begrijp beter waar bepaalde beperkende overtuigingen vandaan komen. 

Hij luistert goed naar wat je te vertellen hebt en kan zich goed inleven in de situatie en het probleem. We hebben een fijn en ontspannen gesprek gehad. Zijn aangename stem zorgde ervoor dat ik mij goed kon ontspannen, overgeven aan de sessie en kon laten gebeuren wat er kwam. Tijdens de sessie voelde ik mij erg op mijn gemak gesteld en heeft Damiaan mij enorm geholpen. Mijn onrustige en onveilige gevoel is omgedraaid naar een gevoel van vertrouwen, positiviteit en veiligheid. De sessie heeft mij meer vertrouwen in mijzelf gegeven en het gevoel dat alles mogelijk is.  

———————————————————————————————————————————–