februari 18, 2020

Beoordelingen

Na een hefige paniek-aanval als bij-rijder in de auto, via een collega in contact gekomen met Damiaan.

Een aantal sessies mogen ondergaan.

Damiaan is open en eerlijk en luistert goed.

Je voelt je echt serieus genomen en gehoord.

Heel verrast dat een evt oorzaak uit een hele andere hoek kan komen.

Issues die blijkbaar nog speelden opgeruimd in mijn onderbewustzijn.

Ik voel me nu sterker,rustiger, maak meer eigen keuzes en heb een andere, fijne energie.

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid.

Na iedere feedback een duidelijk, mooi verwoorde uitleg met altijd handvaten.

Heel erg blij dat ik getipt ben om eens naar Damiaan te gaan.

Chantal Bruins / 12-11-2023

________________________________________________________________________________________________________________

12-8-2022

= Een vervolg op de recensie van 19-6-2021 =

Goedemorgen,  even een update, wat zijn we dankbaar en blij🍀

Nu hoog zomer en net terug uit een zonnig Oostenrijk,  nu een jaar verder na het mooie gesprek vorig jaar. Onze zoon heeft het hele jaar gefietst, gesport, gezwommen en alles wat voor iedereen heel normaal is.  Zonder ook maar klachten te hebben,  zonder medicatie,  zonder uv shirts en geen jeuk!

En wat misschien nog belangrijker is,  hij zit super goed in zijn vel en slaapt goed.  Merk dat hij nog steeds veel oppikt maar daar gewoon veel minder last van heeft.

Zo ontzettend bedankt 🍀

Vele dankbare groeten van ons maar bovenal van onze zoon.

——————————————————————————————————————–

16-6-2022

Hoi Damiaan,

Je hebt me goed geholpen vanochtend met iets wat ik maar 

niet van me af kon zetten en grote impact op mijn leven had.

Na jouw sessie kwam ik thuis en voelde me rustig, had vrede

met de beslissing die ik om eigen bestwil had te nemen

Dank je wel, ben blij dat ik naar jou toegegaan ben

Vr groet,

Sandra 

——————————————————————————————————————–

12-4-2022

Nadat ik medisch was onderzocht en er geen medische reden gevonden kon worden voor de oplopende bloeddruk wilde ik graag aan de slag met mijn onbewuste via Hypnotherapie. 
Na de eerste sessie werd duidelijk dat er aanwijzingen waren rondom het keelgebied. In mijn jeugd op school werd ik niet gehoord en werd ik als kind ondergewaardeerd wat schoolprestaties betreft. Door de sessie met Damiaan heb ik ingezien en ervaren dat ik de erkenning en bevestiging niet meer nodig heb van een ander. Dat ik uitstekend instaat ben om mijzelf op waarde te schatten.
Door Damiaan zijn zorgvuldige benadering ben ik dankbaar dat ik via deze methodiek contact heb ik kunnen maken met het onbewuste en datgene nu los kan laten wat ik al zo lang bij me had gedragen.


Irene

——————————————————————————————————————–

16-9-2021

Ik heb een aantal hele fijne sessies gehad bij Damiaan, te beginnen met een hypnose sessie.
Daar vond ik spannend en moeilijk (iets met moeilijk de controle loslaten) maar het werd een ontspannen sessie waarin ik niet het gevoel heb gehad dingen tegen mijn zin of gevoel in te doen, maar wel veel nieuwe inzichten heb gekregen en me lichter en liefdevoller voelde dan voorheen.
Een tweede sessie werd al snel een coaching sessie waarin ik weer veel nieuwe inzichten van Damiaan kreeg.
Mijn pad is mij nu duidelijker en ik durf nu meer te doen zonder mij schuldig en verantwoordelijke naar anderen te voelen.
Ook heeft Damiaan voor mij gependeld voor mijn allergieën (asma, hooikoorts, eczeem en acne) en ook dat heeft mij weer enorm verder geholpen.
Ik heb dankzij Damiaan al flink wat nieuwe stappen gezet en kan nu met meer zelfvertrouwen en zelfliefde naar mezelf kijken.
Damiaan is een baken van rust, open, eerlijk en luistert goed naar je, ik voel me altijd erg prettig en op mijn gemak bij hem.
Bedankt Damiaan!

Mirande Nijland

——————————————————————————————————————–

24-6-2021

Erg goede hypnotiseur. Kom bij hem verder in hypnose dan bij anderen. Damiaan heeft een soort rust waardoor ik beter in overgave kan gaan, voor mij de ultieme vorm van hypnose. Dan wordt het echt magisch.

Karin Veltink

——————————————————————————————————————–

19-6-2021

Hallo,

een tijdje geleden via de instagram pagina van Edwin Selij
(hypnotherapeut) het advies gekregen om eens in de buurt contact op te
nemen voor de allergie problemen van onze zoon.

Al een aantal jaren heeft hij last van een overgevoeligheid voor
uv/zonlicht en sinds een tijdje ook hevige hooikoortsklachten.

Onze zoon is een sportieve en actieve jongen van 12 jaar maar kon niet
meer buiten zijn zonder extra uv-werende kleding en medicatie. Lieten
wij 1 van deze 2 achterwege dan zat hij in no time onder de vlekken en
jeukende bulten op zijn romp inclusief een vreselijke branderige gevoel
en ogen die hij er wel uit wou drukken van de pijn….. dus dit
beheerste ieder jaar vanaf april tot in september behoorlijk zijn ( en
ons) leven.

Hij is een vrolijke jongen maar trekt en voelt veel aan van de wereld om
zich heen. Al sinds zijn babytijd hadden wij dat gevoel al, veel onrust
en slecht in slaap blijven.

Na een pendel sessie heeft onze zoon een heel mooi gesprek tussen hem en
Damiaan gehad waar hij veel herkenning had en handvaten mee heeft
gekregen om met alles wat hij binnen krijgt om te gaan.

We zijn nu een aantal maanden en een warme en zonnige vakantie verder.
Geen pillen, neusspray en oogdruppels meer gehad sinds het gesprek.Geen
uitslag of hooikoortsklachten.

En vooral een tiener die weer lekker in zijn vel zit, goed slaapt en er
weer zin in heeft. Wij zijn zo blij dat Damiaan op ons pad is
gekomen…. Kan het niet uitdrukken hoe dankbaar wij zijn…..

groeten van een hele blije dankbare moeder en zoon.

——————————————————————————————————————–

15-6-2021

Soms worstel je al een poos met iets waar je zelf geen oplossing voor weet.
Ik ben via een berichtje op Facebook in contact gekomen met Damiaan.
De laatste tijd slaap ik minder goed, ik ben vaker wakker en ook op
dezelfde tijd wakker.
Damiaan stelde mij de vraag of ik weleens van de orgaanklok had gehoord.
Het heeft mogelijk een reden dat je snachts op dezelfde tijd wakker bent.
Het tijdstip van wakker worden heeft te maken met boosheid en frustratie.
Die kwam wel even binnen.
De laatste tijd is er veel gebeurd en ik heb veel meegemaakt.
Mijn moeder is eind 2019 overleden, in deze rouwperiode heeft mijn
schoonzus zich niet van haar beste kan laten zien.
Ze heeft zich misdragen en het was handiger geweest dat ze ons had
gesteund maar daar was totaal geen sprake van.
Door een hypnose sessie van Damiaan is de gebeurtenis nog wel aanwezig
maar het gedrag van mijn schoonzus lijkt nu heel ver van mij af te staan.
Het is geen hot item meer, daar ben ik heel erg blij!

Astrid

——————————————————————————————————————–

22-4-2021

Ter behandeling van hooikoortsklachten kwam ik bij Damiaan terecht. Tijdens een hypnosesessie  werd er aandacht besteed aan de negatieve verbanden – emoties  – die ik legde bij hooikoorts.

Na één sessie merkte ik al verschil. Ik merkte namelijk dat mijn klachten, zoals branderige ogen en verkoudheid, aanzienlijk zijn verminderd. Hypnose zal ik daarom aanraden als een effectieve manier om hooikoortsklachten te verminderen. Tot slot wil ik aangeven dat Damiaan een rustig, bekwaam persoon is en een dergelijke sessie met professionaliteit begeleid. “

Groet!

Yvette

——————————————————————————————————————–

15-3-2021

Geweldige ervaring gehad! Nog nooit zo ontspannen gevoeld voor, tijdens en na een sportmassage. Topkerel die met respect en kennis van zaken masseert!
Een echte aanrader en wat mij betreft, zeker tot ziens!

Serena Valerio

——————————————————————————————————————

6-3-2021

Ik heb een heel bijzondere hypnosesessie gehad bij Damiaan! Ik heb bij hem aangeklopt omdat ik heel veel last had van spierspanning in mijn lijf en latente hyperventilatie. Tijdens de sessie heb ik inzichten gekregen waarom mijn spieren zich steeds onbewust aanspanden en mijn lichaam veel stres ervaarde. Ook heb ik handvatten gekregen hoe ik hier verandering in kan brengen. Ik heb meer zelfinzicht gekregen en begrijp beter waar bepaalde beperkende overtuigingen vandaan komen. 

Hij luistert goed naar wat je te vertellen hebt en kan zich goed inleven in de situatie en het probleem. We hebben een fijn en ontspannen gesprek gehad. Zijn aangename stem zorgde ervoor dat ik mij goed kon ontspannen, overgeven aan de sessie en kon laten gebeuren wat er kwam. Tijdens de sessie voelde ik mij erg op mijn gemak gesteld en heeft Damiaan mij enorm geholpen. Mijn onrustige en onveilige gevoel is omgedraaid naar een gevoel van vertrouwen, positiviteit en veiligheid. De sessie heeft mij meer vertrouwen in mijzelf gegeven en het gevoel dat alles mogelijk is.

——————————————————————————————————————–

2-3-2021

“Ik heb onlangs bij Damiaan twee maal een hypnose sessie ondergaan omdat ik het gevoel had dat ik mijzelf intern te veel druk op legde omtrent bepaalde keuzes en gebeurtenissen in het leven. Ik was op zoek naar handvatten voor meer innerlijke rust en bewustwording.

Bij Damiaan heb ik mij op mijn gemak en gehoord gevoeld. Damiaan neemt alle tijd voor de sessie en het voor- en nabespreken van dat wat er op het moment gebeurt, wat jouw lichaam jou vertelt. Tot slot kreeg ik na een fijn gesprek tools mee om mee aan de slag te gaan om de interne rust gedurende de dag te bewaren. Ik zou therapie bij Damiaan zeker aanraden.”

Kim

——————————————————————————————————————–

15-2-2021

De sessie bij Damiaan was voor mij een eerste kennismaking met hypnose. Hoewel ik het best spannend vond om de controle los te laten, gaf Damiaan mij een veilige omgeving om te kijken wat zich aandiende.
Damiaan gaf mij de ruimte om mijn verhaal te doen en alles er te laten zijn.
Zijn begeleiding naar de andere staat van zijn was heel prettig. 
Hij was er als ankerpunt en toch op de achtergrond zodat ik mij precies kon verbinden met de opkomende beelden. Ik vond het een hele bijzondere reis!
Daarna heeft het zich mogen integreren in mijn dagelijkse leven. Ik was op moment van de sessie in een vrij heftig transformatieproces en de sessie heeft hier een mooie bijdrage aan geleverd. De beelden over mijn plek in het gezin en hoe ik het beleefd heb om in op te groeien, waren ook een aantal puzzelstukken die ik nog niet kon plaatsen.
En nu wel. Met name ook de acceptatie dat ik zo heb mogen zijn en de andere familieleden ook.
Damiaans rustige aard tijdens de sessie was super fijn! 


groetjes Daniëlle

——————————————————————————————————————–


28-12-2020

Ik vond het erg spannend om in hypnose te gaan aangezien ik niet wist wat mij te wachten stond. Daarom had Damiaan eerst een techniek toegepast waarvoor je niet gelijk helemaal in hypnose hoeft maar die wel heel effectief is. Daarna heeft hij het hypnoseproces heel goed uitgelegd en mij vertrouwen gegeven om me over te kunnen geven aan de hypnose. Ik ben heel bij dat ik onder hypnose gegaan ben aangezien ik nu niet meer het gevoel heb dat ik altijd iedereen moet pleasen.  

Damiaan heeft een techniek toegepast die de symbolenreis heet. Ik heb hieruit geleerd dat ik aan mijzelf moet denken en lief voor mijzelf moet zijn. Ik ben letterlijk niet diegene die voor andere mensen hun paardenkar moet trekken. Ik zal mensen altijd helpen en er voor ze zijn maar niet van hun probleem mijn probleem maken en het voor ze proberen op te lossen. Dit gaat ten koste van mijzelf. Het mooie van deze techniek is niet alleen dat het inzicht geeft maar ook gelijk je onderbewuste verandert en je minder de neiging hebt om dit te gaan doen. Ik heb de sessie als intens inzichtelijk en zeer positief ervaren. Ik vind Damiaan een warm persoon en ik had het gevoel dat ik alles tegen hem kon zeggen. 

Roxanne